Известие

Collapse
No announcement yet.

странен проблем с фаровете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• странен проблем с фаровете

Колеги имам алфа 166 2.0 tc 16 бях с обикновенни крушки сложих ксенон преди три месеца и от скоро се появи проблема:
    качвам се паля колата пускам фаровете и ха не свети когато колата поработи около 5 минути и позагрее малко сами светват, та вапроса ми е следния някои има ли такъв проблем или това е някаква функция на колата или мога да си ги цъкам и изгасям колкото си изкам от копчето но не светят като позагрее хоп и готово

поздрави

Сам си си отговорил на въпроса.Трябва да се загреят,студено им е.Преди три месеца беше доста топло
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

не съм съгласен до вчера беше 20 градуса

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Сам си си отговорил на въпроса.Трябва да се загреят,студено им е.Преди три месеца беше доста топло
        Извинявам се , но не е така !!!
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

За колко пари взе ксенона , ако не е тайна?
          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Цената на дали е толкова определяща,колкото свързването и въобще ел системата на фаровете.
            Е възможно е да е от баластите,но най-сигурно е да вземеш от някъде за проба.
            Така ще стигнеш до решението на проблема/ите/.
            А те са:дефектни баласти,лоша връзка и накрая лоши крушки,проблем в ключа.
            Така че...проба му е майката
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

мерси колеги аз се самнявам наи вече в ключа

Comment

тези системи са ненадежни доста.особена ако са за без пари.срещал съм наистина маркови и скъпи които години работят-поне две без проблем .
                и такива още от самото им слагане дето несветят....въпрос на избор.ако си нямал такъв проблем с обикновените крушки ....сам си отговаряш на питането ...или просто върни нормалните и виж ква се случва ..
                75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                kavasaki zzr-600 100 жребеца
                147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Първоначално публикувано от dellltata Покажи съобщение
                  тези системи са ненадежни доста.особена ако са за без пари.срещал съм наистина маркови и скъпи които години работят-поне две без проблем .
                  и такива още от самото им слагане дето несветят....въпрос на избор.ако си нямал такъв проблем с обикновените крушки ....сам си отговаряш на питането ...или просто върни нормалните и виж ква се случва ..
                  мерси колега

Comment

сложих старите крушки работата е почти същата 2 пъти светват 1 не светват

Comment

Working...
                    X